Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drive Failure???
03-13-2017, 08:06 PM
Post: #11
RE: Drive Failure???
hi alf, i saw some updates from you on other posts, i think you now have this issue fixed (based on those ones) though just to check here with you too?

(btw i have XP home SP2, a Drobo v1 with 2x 1TB/2x 1.5TB WD greens, & a bkp Drobo v2 with the same + a DroboShare: unused)
& a DroboS v2 with 3xWD15EADS &2x1TB in DDR mode on win7, & a drobo5D (all usb)
  • btw i did a sustained (write) operation for about 6 hours, and got 13.2MB / sec ...objection? "sustained" :)
    (16.7MB/s on a v2 & 47-96MB/s drobo-s)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-14-2017, 06:07 AM
Post: #12
RE: Drive Failure???
Yes Sir, It seems that, for the moment, the issue is fixed.

Here is the YouTube Link for anybody who might be interested.
https://www.youtube.com/watch?v=KsJAcfr73gs

Cheers
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-15-2017, 08:49 PM
Post: #13
RE: Drive Failure???
thanks alf, thats cool

(btw i have XP home SP2, a Drobo v1 with 2x 1TB/2x 1.5TB WD greens, & a bkp Drobo v2 with the same + a DroboShare: unused)
& a DroboS v2 with 3xWD15EADS &2x1TB in DDR mode on win7, & a drobo5D (all usb)
  • btw i did a sustained (write) operation for about 6 hours, and got 13.2MB / sec ...objection? "sustained" :)
    (16.7MB/s on a v2 & 47-96MB/s drobo-s)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: